Фотосерія #Kherlandia (частина перша)

Фотосерія #Kherlandia (частина перша)

Автор фото: Леонід Єжуров
Херсонська область, 2019 рік


Свою досить пейзажную фотосерію #kherlandia я випадково розпочав у 2019-му році. Тоді у мене був період переоцінки цінностей, сенсів. Громадсько-культурний центр над яким я працював декілька років закрився через спільні дії криміналу, проросійських елементів та влади у Херсонській обласній раді того скликання (його голову потім заарештують за підозрою у замовленні вбивства відомої херсонської активістки та радниці міського голови Катерини Гандзюк).
Я потребував якогось нового шляху для себе, бо перспективи для продовження активної громадської діяльності більше не бачив. Налаштований я був категорично, або відновити культурне життя у кінотеатрі “Ілюзіон”, або більше організаційною та адміністративною діяльності ніколи не займатись, тим паче у сфері мистецтва та громадських рухів.
Я тоді повернувся до своєї основної діяльності – почав активно знімати відео, став активно їздити по теренам Херсонської області. І в перервах, аби якось зайняти свій розум почав робити світлини на мобільний телефон.
Почав викладати у інстаграм та фейсбук. З’явились перші схвалення, і якось закортіло продовжувати. Так все і почалось 🙂

Попередній запис Хвилі
Наступний запис Фотосерія #Kherlandia (частина друга)